Vi udfører

Vi udfører mange forskellige opgaver. Herunder kan du læse lidt om nogle af dem. Kontakt os gerne, hvis du har et projekt eller en transport opgave.

Kurér

Vi kører alle former for hasteopgaver i ind- og udland. Størrelsen på fragten kan være op til 33 paller. Vi kører også hasteopgaver med køle-, frost- og varmevogne.

Budservice

Med vores budservice leverer vi fra dag til dag og medtager selvfølgelig varer i alle størrelser.

24-timers service

Med vores 24-timers service kan du kontakte os alle døgnets 24 timer, hvis du har en hasteopgave. Ring på tlf. 21 77 36 64.

Lagerhotel

Mangler du lagerplads eller opbevaringsplads? Vi opbevarer alt fra kasser til pavilloner. Vi har et 2000 m2 stort lagerhotel samt udendørs lagerplads på 4000 m2.


Firmatransport

Har du brug for faste transportaftaler, laver vi også dem. Hvis du har brug for faste daglige, ugentlige eller månedlige leverancer, laver vi en aftale ud fra jeres behov. Vi transporterer alt fra 1-33 paller. Kontakt os for at høre nærmere.

Andre ydelser

Herudover tilbyder vi kontormontering og demontering af fx butikker. Med vores vognpark tilbyder vi også kranservice, jordkørsel, kørsel med korn og foderstoffer som fx hjælp ved høst, samt kørsel med tipvogn.

Kontakt os på tlf.: 21 77 36 64 og hør nærmere til din opgave.

​Følg os på Facebook!

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i virksomheden.

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om side" - så er du klar!

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Peter T. Thomsen Transport​

Saturnvej 16

8700 Horsens

CVR: 39390191